Btn_Vulservice   Btn_Copyshop   Btn_Kantoorart
WELKOM OP DE SITE VAN PRINTTOTAAL, UW CARTRIDGE HERVULSPECIALIST
 

We mogen u weer verwelkomen in de winkel.... zonder afspraak....

Vanaf zaterdag 15 januari heeft ons kabinet bepaald dat er weer gewinkeld mag worden zonder afspraak te maken. Oorspronkelijk zou dit nog met een afspraak moeten, maar dat hoeft dus nu gelukkig niet meer.

Voor ons geweldig nieuws waar we natuurlijk heel blij mee zijn, maar we vinden het sneu voor andere collega ondernemers die tot nader bericht hun deuren nog gesloten moeten houden.

Wij hopen dan ook dat er binnenkort voor hun ook een verruiming komt zodat ze weer kunnen doen waar ze goed in zijn en met zijn allen weer kunnen genieten van een mooi winkelcentrum.

Op basis van het aantal vierkante meters zouden we ongeveer 25/30 mensen tegelijk in de winkel mogen hebben, maar omdat we een heel lang maar smal pand hebben hebben we besloten om maximaal 14 mensen toe te laten. Lijkt het dus erg druk, wacht dan even buiten tot dat er meer ruimte binnen is.

We verwelkomen u graag maar houd u wel aan de basisregels:

Het dragen van een mondkapje is verplicht.

1,5 meter afstand houden van elkaar.

Bij binnenkomst kunt u uw handen desinfecteren.

Wij schudden geen handen.

Hoest in uw elleboog.

Ook vragen wij u om ons niet te bezoeken als u lichtelijke klachten heeft. Laat u dan eerst testen...

Kom het liefst alleen op bezoek, niet met meerdere mensen.

* Om te voorkomen dat u lang moet wachten kunt u ook uw bestelling vooraf doorgeven. Wij ontvangen uw bestelling het liefst per telefoon of per email, wij kunnen dan de goederen klaarzetten en een tijdstip voor afhaling afspreken. 

* Voor de overige (bekende) zakelijke klanten waar we normaal bestellingen en leveringen aan doen verandert er eigenlijk niets, u kunt afhandeling zoals normaal van ons verwachten.

 

Voor eventuele vragen

kunt u ons bellen op 0528-232444

of mail ons op info@printtotaal.com