Btn_Vulservice   Btn_Copyshop   Btn_Kantoorart
WELKOM OP DE SITE VAN PRINTTOTAAL, UW CARTRIDGE HERVULSPECIALIST
 

Computers en printers hebben een belangrijke plek ingenomen
in de hedendaagse maatschappij. Het aanbod van diverse printers
is dan ook enorm. De aanschaf van een printer is zo gebeurd,
maar dan komt het....nieuwe cartridges
 
Vaak schrikt de consument zich een hoedje en moet voor een nieuwe set bijna net zoveel betaald worden als voor de hele printer.
 
Daarom zijn wij sinds februari 2005 gestart met het hervullen van
cartridges. Hervullen van cartridges is niet alleen voor u als klant een enorme kostenbesparing, maar u levert ook een bijdrage aan
een beter milieu. Jaarlijks zorgen wij met onze hervulservice ervoor dat gemiddeld 15.000 cartridges niet bij het grofvuil belanden.

Wij zijn al heel lang in het bezit van deze allereerste volautomatische vulmachine in zijn soort in heel Nederland. Met deze machine kunnen wij een perfect eindresultaat leveren bij het hervullen van uw cartridges.
 

 

De computergestuurde machine werkt volledig zelfstandig volgens recepten die voorgeprogrammeerd zijn in windows. Hier staan onderandere de inktsoort, vulhoeveelheid, vulsnelheid, vacuum, stabilisatieproces e.d. in geprogrameerd.
 
Samen met deze hebben wij nu twee volautomatische machines. Beide zijn ze ook volop in bedrijf, dus het wordt tijd dat ook u een kijkje bij ons komt nemen en profiteert van het enorme prijsvoordeel.
 
Wij weten dat we niet het enige adres zijn, de laatste jaren zijn er enorm veel winkels gekomen die cartridges hervullen. Het verschil is dat niet elke winkel de juiste kennis en kwaliteit in huis heeft om uw
cartridge succesvol te hervullen. 
Heeft u het al eens bij een ander adres geprobeerd en was u niet tevreden, kom eens bij ons langs en laat u overtuigen door onze vakkennis en vulkwaliteit.