Btn_Vulservice   Btn_Copyshop   Btn_Kantoorart
WELKOM OP DE SITE VAN PRINTTOTAAL, UW CARTRIDGE HERVULSPECIALIST
 

NIEUWS:

VANWEGE EEN LANGDURIGE BLESSURE ZIJN WIJ OP MAANDAGEN GESLOTEN.

OP ADVIES VAN HET ZIEKENHUIS EN PERSONEELSGEBREK KAN HET HELAAS NIET ANDERS. 

HET KAN OOK ZIJN DAT UW BEZOEK IETS LANGER DUURT ALS DAT U NORMAAL VAN ONS GEWEND BENT OF DAT SOMMIGE OPDRACHTEN/KLUSSEN NIET PER DIRECT AFGEWERKT KUNNEN WORDEN, EN DAT ZE OP EEN LATER AFGESPROKEN TIJDSTIP OPGEHAALD MOETEN WORDEN.

OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG GEHELE DAG GESLOTEN

DINSDAG  09.30-17.30

WOENSDAG 09.30 - 17.30

DONDERDAG 09.30 - 17.30

VRIJDAG 09.30 - 17.30

ZATERDAG 09.30 - 17.00

 

Al meer dan 17 jaar de specialist in Hoogeveen en omstreken..

Met onze vacuüm vulmachines hervullen wij de meest gangbare types cartridges van printers die een vaste printkop op de cartridge hebben. Dit zijn bijna alle printers die werken met twee inkcartridges.

Daarnaast hebben we voor veel losse Canon cartridges een andere vulmachine waarmee we uw lege cartridges perfect onder hoge druk kunnen hervullen. Daarna resetten we de originele chip voor de jusite niveuameting.

Hierdoor kunnen we u veel geld kunnen besparen op uw printkosten. 

Helaas hervullen wij niet alle cartridges, voor veel types printers die werken met losse cartridges per kleur, vaak voorzien van een chip, hebben wij een uitstekend goedkoper eigen huismerk, die al jaren goed werken in allerlei types printers.

Natuurlijk hebben wij ook naast onze hervulservice en uitstekende huismerken een groot aanbod in originele cartridges voor de meest gangbare types printers. Bij ons grijpt u bijna nooit mis.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor kantoor- schoolartikelen, diverse hardware zoals muizen, toetsenborden en speakers. Kantoormachines zoals printers, lamineer- en inbindmachines en papiervernietigers. Wenskaarten, feestartikelen, uitnodigingen en nog veel meer...

In onze copyshop kunt u terecht voor allerlei soorten drukwerk in kleinere of grotere oplages. Inbinden, lamineren, kopiëren, scannen en laten mailen naar uw opgegeven mailadres, het kan allemaal.

Voor informatie of eventele vragen of iets wel of niet kan kunt u altijd contact met ons opnemen via mail: info@printtotaal.com of u kunt ons bellen op: 0528-232444.

Dan kijken wij wat we voor u kunnen doen.