Btn_Vulservice   Btn_Copyshop   Btn_Kantoorart
OM CARTRIDGES GOED TE HERVULLEN DIENT U REKENING TE HOUDEN MET HET VOLGENDE:
 

Print uw cartridge niet geheel leeg

Zodra bij uw prints kleurveranderingen of strepen optreden, vervangt u deze dan zo snel mogelijk. Inkt dient namelijk ook als koel- en smeermiddel, bij oververhitting van de spuitmondjes kan het zijn dat er spuitmondjes kapot gaan. 

Wees voorzichtig met het plaatsen en verwijderen van de cartridge

De printplaat van de inktpatroon is zeer gevoelig en u dient deze dan ook beschermd  te vervoeren, de beste manier is in een speciale  beschermingsclip. Deze clip voorkomt dat er kleuren gaan vermengen na het vullen.

Plakt u de cartridge niet af met  normale tape

Als de tape verwijderd wordt, blijven er plakresten achter, die het hergebruik van de cartridge bijna onmogelijk maakt. Zelfs kunnen de lijmresten in uw printkop gaan zitten zodat deze verstopt.

Laat uw cartridge niet te lang leeg

Indien een cartridge te lang leeg staat, kan het zijn, dat de restantinkt in de sproeikamers en op de printkop uitdroogt. Dit maakt  het vrijwel onmogelijk om de cartridge goed te kunnen vullen.

Bewaar uw cartridge goed

Afgevulde cartridges kunt U het best bewaren op kamertemperatuur met de cartridgekop naar beneden, het liefst voorzien van een beschermingsclip.

Zorg voor een extra set op voorraad.

De meeste nieuwe types cartridges zijn voorzien van een eigen geheugen, zodat na het vullen de cartridge herkend gaat worden, en uw printer zal de niveaumeters uitgeschakelen. Hierdoor kan u niet meer zien hoeveel resterende inkt u nog heeft. Ook de bijna leeg meldingen komen te vervallen. U zult zien dat als u moet printen, de cartridges leeg zijn. Altijd in het weekend en als de winkels gesloten zijn.
 
Voor klanten die werken via onze innamepunten is het helemaal ideaal, want het duurt toch een paar dagen tot u uw cartridge weer terug heeft. Met een extra set in de la, kunt u altijd door.
 
U kunt ook via onze innamepunten cartridges bestellen en/of afhalen.