Btn_Vulservice   Btn_Copyshop   Btn_Kantoorart
VOOR ECHTE KWALITEIT GA JE NAAR DE VAKMAN:
 

Na inspectie en eventueel reiniging worden de cartridges onder hoog vacuum hervuld in een van onze machines.

Wij zijn ook het enige bedrijf in Hoogeveen en omstreken die machinaal vacuum hervullen. Vacuum vullen, vooral bij sponscartridges is een absolute must om een maximaal printresultaat te verkrijgen.

 

 

De machines werken volledig zelfstandig met voorgeprogrammeerde recepten per type
cartridge via een betrouwbare Windows/PLC besturing.

Hierin staan o.a. de vacuumkracht, vulsnelheid en vulhoeveelheid geprogrammeerd.

Daarnaast gebruiken wij een uitstekende Duitse kwaliteits
inkt (TUV-keurmerk) waardoor het uiteindelijke printresultaat na het vullen bijna niet te onderscheiden is van origineel.
 
Deze inkt is niet universeel, maar toegespitst op merk en type cartridge. 
 
Na het hervullen worden de meeste cartridges bij ons getest in een van onze printers, zodat we de afdrukkwaliteit direct kunnen zien.
 
De meeste hervulbedrijven testen niet en sturen u na betaling naar huis. De kans dat de cartridge thuis niet goed print is natuurlijk aanwezig zodat u nogmaals of in sommige gevallen meerdere keren naar de winkel terug kunt gaan om het probleem op te lossen.

Wij werken ook met diverse innamepunten in de regio, ook daar kunt u uw cartridges inleveren voor onze hervulservice het werkt eigenlijk hetzelfde als de stomerijservice. U levert ze in, wij doen de rest en ons best.

 
Van het desbetreffende innamepunt hoort u wanneer u uw cartridges weer kunt afhalen. Ook de betaling voor het hervullen vindt bij het innamepunt plaats. Maak u geen zorgen over de prijs, bij het innamepunt betaald u precies hetzelfde als bij ons in de winkel.
 
Tevens kunt u hier ook terecht voor verkoop van originele en compatible cartridges (sommige punten op bestelling). De adressen van onze innamepunten vindt u elders op deze site.