Btn_Vulservice   Btn_Copyshop   Btn_Kantoorart
HEEFT U NOG VRAGEN OF WENST U NOG MEER INFORMATIE,
AARZEL DAN NIET EN NEEM CONTACT MET ONS OP.
 
Ook voor vragen m.b.t. prijzen van cartridges en toners cq. prijzen voor het hervullen van cartridges, kunt u ons een mail sturen met uw juiste merk en type printer.

Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk een antwoord terug krijgt. Natuurlijk kunt u ook met vragen terecht bij ons in de winkel of bij een van de innamepunten bij u in de buurt. Ook zij beschikken over lijsten met types en foto's van de meest gangbare cartridges en de bijbehorende vulprijzen.
 

Adresgegevens:

Printtotaal.com
Hoofdstraat 67
7902 EB Hoogeveen


T. 0528-232444

E. info@printtotaal.com

Klik hier voor ons privacybeleid

 

Openingstijden:

Ma: Gesloten
Di-Vr: 09.30 - 17.30 uur
Za: 09.30 - 17.00 uur
Zo: Gesloten

 

 

 

 

 

Grotere kaart weergeven

 

 

 Ons privacybeleid:

 

Printtotaal.com kan persoonsgegevens van u verwerken, doordat u gebruik maakt van onze  diensten in de winkel en/of omdat u deze zelf invult via de email of via de doorlink mogelijk naar onze email via onze website. Printtotaal.com kan de volgende gegevens van u verwerken:

·         Uw voor- en achternaam

·         Uw adresgegevens

·         Uw telefoonnummer

·         Uw emailadres

·         Uw IP-adres

Printtotaal.com verwerkt uw gegevens om telefonisch contact met u op te nemen als u daarom verzoekt, en/of om u schriftelijk (per email en/of post) te kunnen benaderen indien we u niet telefonisch kunnen bereiken naar aanleiding van uw aanvraag.

Daarnaast kan Printtotaal.com uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst.

Printtotaal.com bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Printtotaal.com verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Printtotaal.com worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op onze website. Wij gebruiken deze gegevens om de werking van onze website  te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt of verkocht.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@printtotaal.com Wij zullen dan zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken op uw verzoek reageren om gezamenlijk tot een goede oplossing te komen.

BEVEILIGEN

Printtototaal.com neemt de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en wij nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegd toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan.

Mocht u naar aanleiding van deze verklaring nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens:

 

Printtotaal.com

Hoofdstraat 67

7902 EB Hoogeveen

Tel: 0528-232444

Email: info@printtotaal.com

Inschrijving Kamer van Koophandel: 63652463

B.T.W. nummer NL001398973B13