Btn_Vulservice   Btn_Copyshop   Btn_Kantoorart

 

 

VOOR HUWELIJKSKAARTEN OF GEBOORTEKAARTEN GAAT U NU OOK NAAR PRINTTOTAAL.

Sinds april 2013 zijn wij dealer geworden van een aantal grote leveranciers in familiedrukwerk. Als dealer zijn wij nu in het bezit van een grote collectie aan geboortekaarten en huwelijkskaarten. In deze grote verscheidenheid aan kaarten kan iedereen wel een kaart vinden die voldoet aan uw wensen. De kaarten worden drukklaar aangeleverd door onze leveranciers, zoals Belarto, Buromac en Family Cards. 

Gaat u trouwen of bent u in verwachting? Dan kunt u dus nu bij ons het drukwerk laten verzorgen. U kunt gerust even bij ons binnenlopen om de boeken te bekijken maar u kunt natuurlijk ook de boeken van uw interesse lenen om het op uw gemak thuis door te bladeren. Wilt u een kaartje bestellen of heeft u vragen over de mogelijkheden dan kunt u ten allen tijden om advies of hulp vragen. Wij staan voor u klaar.

Als extraatje hebben wij nog de mogelijkheid om u van eventuele uitnodigingen of ander drukwerk te voorzien. Zo kunt u ook voor een uitnodiging van een verjaardagsfeest of een 50-jarig huwelijksfeest bij ons terecht. U kunt bij ons kiezen uit een breed scala aan kwaliteitspapier en -kaarten waarna deze bij ons ook nog gedrukt kan worden.

Zoekt u voor het maken van uw ontwerp een leuk lettertype en kunt u het onder uw standaard lettertypes niet vinden?  Kijk dan eens op www.1001fonts.com hier staan een heleboel extra lettertypes voor u klaar. Stuur wel het juiste lettertype mee naar ons mailadres of neem het op een USB-stick mee bij een bezoek aan onze winkel.