Btn_Vulservice   Btn_Copyshop   Btn_Kantoorart

 OOK VOOR GEBOORTE- TROUW- EN UITNODIGINGSKAARTEN KUNT U BIJ ONS TERECHT.

Al jaren zijn wij dealer van Belarto en Buromac, twee van de grootste leveranciers in familiedrukwerk. Als dealer zijn wij in het bezit van meerdere showboeken met een grote collectie aan geboorte- huwelijks- en uitnodigingskaarten. In deze showboeken zit een verscheidenheid aan kaarten waaruit bijna iedereen wel een kaart kan vinden die voldoet aan de wensen. De kaarten worden drukklaar aangeleverd door onze leveranciers, wij verzorgen samen met u het ontwerp, eventuele drukproeven en de uiteindelijke bedrukking van de kaarten.

Geeft u binnenkort een feestje? Gaat u trouwen of bent u in verwachting? U kunt gerust even bij ons binnenlopen om de boeken te bekijken maar u kunt natuurlijk ook de boeken lenen om ze op uw gemak thuis door te bladeren. Wilt u een kaartje bestellen of heeft u vragen over andere mogelijkheden dan kunt u ten allen tijden om advies of hulp vragen bij ons in de winkel.

Wilt u de collecties online bekijken, klik dan hieronder op een van de twee logo's.

Als extraatje hebben wij de mogelijkheid om u naast het assortiment van deze leveranciers u van ander drukwerk te voorzien. Zo kunt u ook voor uw eigen ontwerp voor een uitnodiging, verjaardagsfeest of een ...-jarig huwelijksfeest bij ons terecht. U kunt bij ons kiezen uit een breed scala aan kwaliteitspapier en enveloppen waarna deze bij ons ook nog eens bedrukt kunnen worden.

Wel vragen we u om alvast een "schets"ontwerp te maken van uw wensen, hiermee kunnen wij iets sneller tot een goed eindresultaat komen, scheelt ons tijd en u in de portemonnee.

Zoekt u voorbeelden voor het maken van een leuk ontwerp of een ander lettertype? Kijk dan eens op Canva, freepik.com of 1001fonts.com, hier staan een heleboel voorbeelden van ontwerpen en lettertypes voor u klaar. De meeste bestanden, foto's of lettertypes kunt u gratis downloaden. Sla ze op, stuur ze eventueel per mail of neem ze op een USB-stick mee bij een bezoek aan onze winkel.